Referenser

Konkreta tips

Ami Hemviken levererar konkreta tips som för livet lättare att leva både på jobbet och privat. Hon väljer att göra det med stor igenkänningsfaktor där vardagens utmaningar vänds till möjligheter. Beteenden som konkretiseras i att utveckla sig själv och sättet att kommunicera. Hennes sätt att ge energi, inspiration och sann glädje övergår alla andra som vi lyssnat på i vårt företag. Ami Hemviken är strålande!

Bodil Ericsson Torp
VD/CEO Aller Media

Energi, kraft och närvaro

Ami Hemviken personifierar för mig vad arbetsglädje handlar om, energi, kraft, närvaro och en stor portion humor.

Fredrik Rehnfeldt

Glädje och nyfikenhet

Jag har haft nöjet att samarbeta med Ami Hemviken. Med glädje och nyfikenhet för sin kund inspirerar hon och leder processer för bättre ledarskap och inkluderande arbetskultur. Det är ingen slump att A tilldelats priser för sin förmåga att kommunicera viktiga frågor för vår tids arbetsliv.

Nyamko Sabuni

Coaching på högsta ledningsnivån

Ami Hemviken har ett uppdrag att coacha mig inom ramen för det Gender Coach program som genomförs i samarbete mellan Försvarsmakten och Försvarshögskolan. Ami har på ett tydligt sätt bidragit till att  hitta praktiska exempel och beteenden att fokusera på. Jag upplever att Ami Hemviken på ett naturligt sätt kan coacha olika ledningsnivåer inklusive högsta ledningsnivå. Jag kan utifrån min erfarenhet varmt rekommendera Ami Hemviken till liknande uppdrag

Eino Örnfeldt
Högskoledirektör – Försvarshögskolan

Energi, klokskap och hjärta

Ami är en unik kombination av energi, klokskap och hjärta. Att lyfta svåra frågor såsom jämställhet, arbetsglädje och ansvar genom rak dialog blandat med humor är en konst. Då berörs man och drivs man till utveckling.

Erik Brandsma
Generaldirektör Energimyndigheten

Du är den som givit personalen mest!

1  Ami hade en fantastisk förmåga att efter ett samtal kunna omvandla den information hon fick om vilken grupp hon hade framför sig och ämnet och temat på dagen och ta med sig det in i sin föreläsning .

 2  Amis föredrag om ”roligt på jobbet ” var mycket lätt att ta till sig då hon grundade det hon sa, i sina kunskaper som beteendevetare.

3 Ami är en mycket bra talare och kunde få med sig hela gruppen på över 300 personer.

4 Personligen tycker jag att du är den som givit personalen mest av de externa föreläsare som jag använt mig av tidigare .  Tack än en gång och önskar dig en bra start på nästa vecka.

Mattias Johansson
Verksamhetschef – Västra Götalandsregionen

Inspirerande föreläsare och ett stort stöd som coach!

Vi bjöd in Ami till våra utbildningsdagar för personalen för att prata om förändring och behovet av att ständigt utvecklas. Det blev en oförglömlig upplevelse som kommer leva kvar i oss under lång tid framöver. Ami imponerade med sin stora kunskap om förändringsarbete, sin förmåga att förklara vad som händer i oss när vi möter förändringar och inte minst Amis förmåga att dra paralleller och exempel till den förändringsresa vi själva stod mitt i. Det gjorde att föreläsningen kom under skinnet på oss. Vi lämnade föreläsningen inspirerade och stärka i förvissningen om att vi kan och äger förmågan att förändra oss. Jag bestämde mig också där och då för att fråga Ami om hon ville bli min coach. Med Ami som coach så känner jag mig dubbelt så stark och dubbelt så modig. Jag kan varmt rekommendera Ami som både föreläsare och coach!

Susanna Collijn
PwC | Chef Kommunal Sektor

Ami är en sann naturbegåvning

När jag tänker på Ami Hemviken så tänker jag på professionalism, kunskap, energi och glädje. Ami är en sann naturbegåvning som blandar humor med allvar och levererar alltid över förväntan på scenen. Som person är Ami väldigt varm och engagerad och bryr sig genuint om mig som kund, vilket jag verkligen värdesätter och uppskattar. Jag kan verkligen varmt rekommendera Ami som samarbetspartner och föredragshållare!
Lisa Johansson
Verksamhetsutvecklare Sveriges Ingenjörer[/vc_column_text][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-md-6″][vc_column_text]

 One of the best speakers I have heard

Was our main speaker when we Kicked off two companies becoming One, 270 People from 7 countries. She was extremely prepared and deliver very fruitful messages linked to our Credo. She did it with enormous passion and with a lot of Humor. To  bring all the Nordic countries together for 1.5h is not easy, but she did it in such a good way. One of the best speakers I have heard.

Niclas Holmquist
Johnson & Johnson

Hennes energi smittar av sig till åhörarna!

Vi har jobbat tillsammans med Ami Hemviken under flera år. Främst inom kommunikation, feedback  och presentationsteknik, både vid föreläsningar för större grupper, utbildning för mindre grupper och  coachning av individer. Ami är mycket uppskattad för sin kunskap, professionalitet, rättframhet,  närvaro och omtanke. Hon har förmågan att plocka ner teori och koncept till en mycket konkret nivå  som gör innehållet meningsfullt och tillgängligt för dem som lyssnar. Hennes energi smittar av sig till  åhörarna.

Cina Broquist
Tyréns AB

Jag verkligen vill jag göra nåt ihop igen!

Jag verkligen vill jag göra nåt ihop igen! – Du får till det på ett så sjukt bra sätt. Med humor men vasst som fan. I like.

Marlene Häggström
Marknadschef Intelecom

Mycket bra och inspirerande föreläsning

Mycket bra och inspirerande föreläsning som redan fått effekt och skapat reflektion – det märks på de medarbetarsamtal jag har just nu! Jag vill definitivt att Ami kommer hit igen.

Eva-Lotta Löwstedt Lundell
VD –  SKL Kommentus AB

Vi anlitar Ami gång efter gång!

Vi har anlitat Ami Hemviken ett antal gånger både som kursledare i kommunikation och som föreläsare för större grupper. I vår organisation har Amis sätt att identifiera behov och genomföra motiverande och engagerande kurser gjort stor skillnad. Hennes kunskaper i kommunikation är utmärkta, men det är framförallt hennes sätt att framföra och exemplifiera kunskaperna som entusiasmerar. Ami kan få även den mest teknik-fokuserade ingenjören att vilja prova, utmana sig själv till bättre kommunikation. Hon är värd varje positivt ord i ordboken.

Patrick Oké
Sektionschef –  Ericsson